۷ نکته هایی که باید درباره سلامتی و تندرستی بدانیم- پاد شیراز
۷ نکته برای آبرسانی به بدن:
آبرسانی به بدن برای سلامت همگی ما بسیارمهم است، زیرا بدن ما نیازمند آب یا دیگر مایعها بوده تا بتواند به درستی عمل کنند. اما پاسخ آسانی در خصوص میزان آبی که باید روزانه دریافت کنیم، وجود ندارد. این میزان به فاکتورهای بسیاری وابسته است. ازجمله سن، سلامتی، رژیم غذایی و میزان فعالیت.
مهم است به یاد داشته باشید که ما هرروزه میزان زیادی مایعات را تنها از طریق غذایی که میخوریم، دریافت میکنیم. بیشتر غذاها حاوی میزان زیادی آب هستند. درواقع، حدود یک پنجم آب مصرفی ما از غذا به دست میآید. برخی میوهها و سبزیها مانند گوجه یا بروکلی دارای ۹۰% یا بیشتر آب هستند.
آمار و ارقام سازمان بهداشت ایالات متحده نشان میدهد که میزان آب کافی برای مردان در روز برگرفته از غذا یا نوشیدنیها حدود ۳٫۷ لیتر است. برای زنان این میزان ۲٫۷ لیتر و برای کودکان ۴ تا ۸ ساله برابر با ۱٫۷ لیتر است. سازمان سلامت انگلستان، توصیه میکند که بزرگسالان در روز ۱٫۲ لیتر مایعات مصرف کنند. این امر شامل مایعات برگرفته از غذاها نیست.
در اینجا ۷ نکته برای اطمینان از آبرسانی به بدن شما و فرزندتان وجود دارد:
۱٫رژیم غذایی متوازن به همراه میزان فراوان میوه و سبزیها بخورید.
۲٫طی روز در فواصل معین مایعات بنوشید.
۳٫آب، بدون افزایش کالری به رژیم غذایی شما، انتخاب سالمی برای آبرسانی است.
۴٫شیر دارای حدود ۸۵% آب بوده و منبع خوب پروتئین و کلسیم است. برچسب میزان کالری را چک کنید. زیرا شیرهای مختلف دارای کالریهای گوناگون هستند.
۵٫تشنگی شاخص خوبی برای نشان دادن سطح هیدراته بودن شما نیست. زمانی که شما احساس تشنگی میکنید، احتمالاً شما آب از دست میدهید.
۶٫شاخص قابل قبول آبرسانی در سلامت افراد، رنگ ادرار است. در کل، هر چه رنگ ادرار کمرنگتر باشد، میزان آب بدن بیشتر است.
۷٫افراط نکنید! اگرچه غیرطبیعی است، نوشیدن زیاد آب یا مایعات دیگر موجب ناخوشی میشود.
هفت نکته برای تهیه غذایی مطمئن:
ما از یک سیستم مدیریت ایمنی غذایی برخوردار هستیم که ایمنی محصولات پاد شیراز را از مرحله انتخاب مواد اولیه تا فرآیند بستهبندی، تضمین میکند.
۱- دستور پخت خود را با دقت انتخاب کنید.
وقتی تصمیم به پخت چیزی دارید، مطمئن شوید که از آلرژی افراد به غذا، رژیم خاص یا محدودیتهای دیگر مطلع هستید. دستور پختی را انتخاب کنید که مواد مغذی مناسبی را در حجم مشخص، برای خانواده و دوستان فراهم کند.دستورات غذایی ما در نستله، به طور علمی فرمولنویسی شده تا محصول مطمئنی را فراهم کنیم.
۲- مواد اولیه را با دقت انتخاب کنید.
از تازگی غذایی که خریداری میکنید، مطمئن شوید و تاریخ انقضای آن را در نظر بگیرید. به یاد داشته باشید که میوهها و سبزیجات را به درستی بشویید و از آب تمیز استفاده کنید. ما همکاری تنگاتنگی با کشاورزان و تأمینکنندگان داشتهایم. این امر تضمینی بر تولید مواد خام سالم و با کیفیت بالا برای ما است.
۳- دستهای خود را بشویید.
شستن دستها، ساده و موثر است. قبل از شروع پخت، مطمئن شوید که دستان شما تمیز است و سطوح یا تجهیزات کاری مورد استفاده، ضدعفونی شدهاند. محل کار، تخته برش و تجهیزات را قبل از تهیه غذا و پس از استفاده از آنها برای تهیه مواد خام، کاملا تمیز و ضدعفونی کنید. این امر برای جلوگیری از انتشار موجودات ذرهبینی مضر مهم است.
۴- اشتباه نکنید.
در حین درست کردن غذا، به یاد داشته باشید که گوشت خام، مرغ و مواد غذایی دریایی را جدا از هم نگه داشته و ازچاقو جداگانه برای تهیه ان ها استفاده کنید. در کارخانههای تولیدی، ما تجهیزات و ابزاری را برای مواد مختلف اختصاص دادهایم تا مسائل میکروبیولوژیکی و آلرژیک را رعایت کنیم.
۵- به طور کامل بپزید.
پختن، نهتنها به شما در ایجاد طعمی خوب کمک میکند، بلکه میتواند هرگونه میکروارگانیسم خطرناک را از بین ببرد. مطمئن شوید که غذا را در دمای درست و مناسب تهییه میشود. استفاده نکردن از دمای بسیار بالا هنگام پختن غدا، مهم است و از تخریب مواد مغذی جلوگیری میکند. دمای مناسب، مانع تشکیل مواد مضر میشود.
۶- ذخیرهسازی ایمن.
ابتدا باقیمانده غذا را به سرعت خنک کنید و سپس آن را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید. غذای مانده را طی دو روز مصرف کنید و مطمئن شوید که کاملاً داغ نشوند. سرد کردن مناسب غذا، مانع از رشد باکتریها میشود. در زمان تهیه غذا، مواد غذایی سرد را برای زمان کوتاهی از یخچال خارج کنید. مواد خام را همواره جدا از مواد آماده طبخ، از جمله مواد بستهبندی شده برای غذای آماده نگه دارید. مهم است که غذاهای آماده مانند سالاد و یا دسر را در دمای اتاق نگه دارید.
۷- راهحلهای خود را به اشتراک بگذارید.
همه ما میتوانیم کارهایی را در راستای ایمنی غذا برای دیگران انجام دهیم. این امر، با اشتراکگذاری و بکارگیری اصول هر روزه، میسر میشود. شما میتوانید به اعضای خانواده خود در خصوص اصول ابتدایی بهداشت تغذیه، آموزش دهید. بستهبندی عرضه شده به مشتریان، با ارایه نکات نگهداری تمیز و دستورات کاربردی، برای محصولات و همچنین اطلاعاتی در خصوص هر گونه آلرژی همراه است.
برای اطلاعات بیشتر در خصوص ایمنی غذا، به اطلاعات مربوط به ایمنی غذایی سازمان بهداشت جهانی مراجعه کنید.
هفت روش برای مصرف غذاهای کمنمک، بدون تغییر زیاد در مزه و طعم.
آیا به دنبال کاهش دریافت روزانه نمک، بدون از دست دادن طعم و مزه هستید؟
در اینجا هفت راهحل ارائه شده است که لذت داشتن غذای سالم به همراه طعمی عالی را به شما نشان میدهد.
۱- مصرف چه میزان نمک زیاد است؟
اگر از مقدار مجاز دریافت نمک آگاهی نداشته باشید، کاهش آن برای شما امری دشوار خواهد بود. طبق توصیه سازمان سلامت جهانی، میزان نمک مصرفی روزانه، ۵ گرم یا برابر با ۱ قاشق چایخوری است. بنابراین، میزان استفاده از نمک باید محدود شود و این نکته در هنگام آمادهسازی غذا نیز مورد توجه قرار گیرد. اگر علاقهمند به کسب اطلاعات بیشتری در این خصوص هستید، میتوانید با پزشک خود مشورت کنید.
۲- دنیای دستورهای غذایی کم نمک را کشف کنید.
تمام کاری که باید انجام دهید این است که جستجوی آنلاین کنید و از تجربیات افراد مختلف در خصوص دستورهای غدایی کمنمک، استفاده کنید. نستله، توصیههای مختلفی را به منطور کاهش دریافت نمک در رژیم غذایی روزانه شما دارد. ببینید کدام یک برای شما کارساز است، آن را متحول کنید و سپس به اشتراک بگذارید.
۳- خرید هوشمندانهتری داشته باشید.
با بررسی برچسب محصول، مقدار نمک غذاهای مورد علاقه خود را ارزیابی کنید. ما طیف انتخابهای کمنمک را به شما پیشنهاد کرده و برای کاهش میزان نمک تلاش میکنیم؛ حتی در طی تحقیقات بر روی محصولات غذایی خود ازجمله سوپ و نودل مگی و پیتزای بویتونی.
۴- غذاهای کمنمک بپزید.
اغلب میگویم که ذرهای نمک به هر دستور غذایی اضافه کنید. اما بیشتر مردم دوباره نمک را بر روی میز خود قرار میدهند. چرا استفاده دوباره، اگر چه استفاده از نمک میتواند در فرآیند پخت برخی غذاها کمک کند. نریختن نمک به عنوان طعمدهنده به هر وعدهی غذایی ایده خوبی بوده و در عوض اجازه دهید هرکسی در سر میز، چاشنی مناسب ذائقه خودش را بیفزاید.
۵- قبل از افزودن چاشنی بچشید.
آیا نیازمند نمک اضافی در غذای خود هستید؟ بیشتر افراد به این دلیل که افزودن نمک یک رسم قبل از غذا است، آن را اضافه میکنند. این کار ضروری نیست. اگر قصد افزودن نمک دارید، حداقل ابتدا غذا را بچشید. شاید بدون افزودن چاشنی بیشتر، طعم آن را دوست داشته باشید. شاید اصلاً شما متوجه تفاوتی بزرگ نشوید.
۶- بیاموزید که از نمک کم لذت ببرید.
از قطع کردن نمک نترسید، ذائقه شما به آن عادت خواهد کرد. ما از سال ۲۰۰۵، کمکم میزان نمک را در غذاهایمان کاهش دادهایم تا به مشتریان زمان دهیم که به تغییر طعم و ذائقه عادت کنند و به آنها کمک کنیم تا اولویتهای ذائقهشان را در طولانیمدت بپذیرند.
۷- طعمهای جدید را بپذیرید.