اسانس ترخون پاد شیراز
اسانس ترخون
اسانس ترخون رنگ زرد روشن تا عنبری است . در غالب روغن ها حل می شود ولی در گلیسیرین عملأ غیر محلول است . اسانس این گیاه باید در ظرف های شیشه ای در جای سرد و دور از نور نگهداری شود.از این نوع اسانس در مطبوع ساختن بعضی از مواد غذایی استفاده بعمل می آید.
خواص درمانی :
اشتها آور ، مقوی معده ، ضد اسکوربوت ، ضد کرم و قاعده آور است.در طب عوام از آن برای درد مفاصل استفاده بعمل مل آورند . در رفع سکسکه ، بلع هوا و درمان قاعدگی های دردناک مؤثر واقع می شود.
مصارف صنعتی:
صنایع خوراک دام و طیور کنسرو سازی طعم دهندهی مهم در صنایع غذایی
روش استخراج اسانس ترخون:
به صورت تقطیر با بخار آب می باشد. ترکیبات اصلی حاصل از آنالیز اسانس ترخون عبارتند است: استراگول (متیل چاویکول)، اوسیمن، فلاندرن، سینئول
جهت اطلاع از آخرین قیمت ها و دیگر اطلاعات مورد نیاز با ما تماس بگیرید.
تاریخ
ژانویه 06, 2019