دسته‌ها
شبکه‌های اجتماعی
تقویم شمسی
اسفند ۱۴۰۳
ش ی د س چ پ ج
    آذر »
 12345678910111213141516171819202122232425262728293031  
پاد شیراز | اسانس ترخون پاد شیراز
منشا اصلی این گیاه در دره های آبرفتی نواحی مختلف روسیه ، سیبری بوده است.ولی امروزه در نواحی غربی آمریکای شمالی به حالت بومی در آمده است. اسانس ترخون رنگ زرد روشن تا عنبری است . در غالب روغن ها حل می شود ولی در گلیسیرین عملأ غیر محلول است . اسانس این گیاه باید در ظرف های شیشه ای در جای سرد و دور از نور نگهداری شود.از این نوع اسانس در مطبوع ساختن بعضی از مواد غذایی استفاده بعمل می آید. خواص درمانی : اشتها آور ، مقوی معده ، ضد اسکوربوت ، ضد کرم و قاعده آور است.در طب عوام از آن برای درد مفاصل استفاده بعمل مل آورند . در رفع سکسکه ، بلع هوا و درمان قاعدگی های دردناک مؤثر واقع می شود. مصارف صنعتی: صنایع خوراک دام و طیور کنسرو سازی طعم دهنده‌ی مهم در صنایع غذایی نام علمی: Artemisia Dracunculus فرانسه :serpentin,herbe aux dragons,armoise estragon,estragon انگلیسی : estragon , tarragon آلمانی : tragun beifuss,dragoneelle,estragon ایتالیایی : trigoncello,dragoncello,serpentaria,targone,dragontea فارسی : ترخون عربی : طرخون ، الحوذان روش استخراج اسانس ترخون به صورت تقطیر با بخار آب می باشد. ترکیبات اصلی حاصل از آنالیز اسانس ترخون عبارتند است: استراگول (متیل چاویکول)، اوسیمن، فلاندرن، سینئول جهت اطلاع از آخرین قیمت ها و دیگر اطلاعات مورد نیاز با ما تماس بگیرید. گیاهی است پایا به ارتفاع 30 CM تا یک متر و دارای برگ های ساده به رنگ سبز می باشد. کاپتول های آن کوچک، به رنگ سبز و مجتمع به صورت خوشه است. قسمت مورد استفاده‌ی ترخون، برگ و سرشاخه های جوان و برگدار گیاه است.
essence، اسانس، دلگرم، اسانس-ترخون، ترخون، طرخون، سوغات شیراز، پاد-شیراز، Artemisia Dracunculus، estragon , tarragon، Padshiraz, Google, Chrome، عرقیات-گیاهی-پاد-شیراز، عرقیات-دارویی، باغ-ارم، باغ-جهان-نما، خواص-عرقیات
9177
rtl,portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9177,theme-elision,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

اسانس ترخون پاد شیراز

اسانس ترخون

اسانس ترخون رنگ زرد روشن تا عنبری است . در غالب روغن ها حل می شود ولی در گلیسیرین عملأ غیر محلول است . اسانس این گیاه باید در ظرف های شیشه ای در جای سرد و دور از نور نگهداری شود.از این نوع اسانس در مطبوع ساختن بعضی از مواد غذایی استفاده بعمل می آید.

خواص درمانی :

اشتها آور ، مقوی معده ، ضد اسکوربوت ، ضد کرم و قاعده آور است.در طب عوام از آن برای درد مفاصل استفاده بعمل مل آورند . در رفع سکسکه ، بلع هوا و درمان قاعدگی های دردناک مؤثر واقع می شود.

مصارف صنعتی:

صنایع خوراک دام و طیور کنسرو سازی طعم دهنده‌ی مهم در صنایع غذایی

روش استخراج اسانس ترخون:

به صورت تقطیر با بخار آب می باشد. ترکیبات اصلی حاصل از آنالیز اسانس ترخون عبارتند است: استراگول (متیل چاویکول)، اوسیمن، فلاندرن، سینئول

جهت اطلاع از آخرین قیمت ها و دیگر اطلاعات مورد نیاز با ما تماس بگیرید.

تاریخ

ژانویه 06, 2019

دسته

اسانس